Mysteriet med de försvunna besticken ..

På min arbetsplats så är tanken att det skall finnas bestick så att man kan äta lunch utan att behöva släpa med sig detta hemifrån. En ganska god tanke..om det nu hade funnits bestick dvs. Det försvinner bestick titt som tätt och alla är lika förvånade. Men numera så tar man med sig bestick hemifrån för att vara på den säkra sidan. För det är tyvärr så att det inte räcker med 12 bestickpar om man är ca 200 anställda.
Då och då så stöter man dock på en ny stackars sate som inte vet om detta. Man ser det på en gång. Den förhoppningsfulla blicken när han öppnar besticklådan, den ngt förvirrade blicken när han inser att det inte finns några där, det återigen förhoppningsfulla blicken när han öppnar diskmaskinen och den slutligt tomma blicken när han ser att det även är tomt där också. Tillslut så är det ngn som förbarmar sig över honom och erbjuder honom en sked som han kan få när personen i fråga själv har ätit. Och detta tas emot med en tacksam blick.
Tids nog så kommer det att komma en ny staty på Sergels Torg gjord av bestick..och microunderlägg i glas. För det saknas nämligen också. Men det är en helt annan historia.

Kommentarer
Postat av: Linda

Det problemet har vi också! Dock har arbetsgivaren löst det med att det alltid finns plastbestick..

2008-11-17 @ 19:59:48
URL: http://limars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0